fbpx

Eventfilm

Case

I denne eventfilm ses det interaktive teaterstykke ‘Senses of Cities’, der er tilrettelagt af Hvid Støj Sceneproduktion. Filmen præsenterer først det interaktive telt/scenen udefra, hvorefter man bliver inviteret indenfor i teltet, hvor en række spændende aktiviter udfordrer børnenes sanser. Selve optagelserne fandt sted i Randers og i Aarhus, og involverede adskillige af kommunens skoler. Vores samarbejde med Hvid Støj Sceneproduktion har i alt ledt til 3 eventfilm, som siden er blevet brugt til dokumentation, fundraising og promovering.

Dokumentér en væsentlig begivenhed

Nogle ting her i livet sker kun én gang, men kan have stor betydning for den fortælling, som du gerne vil give dine kunder. Vi har arbejdet sammen med alt fra antropologer, projektledere og eventkoordinatorer til at indfange og formidle den enestående atmosfære og stemning, der skabes til større begivenheder.

En eventfilm er for dig, som arbejder hårdt på et projekt i uger eller måneder, som udmunder sig i en begivenhed, du gerne vil have foreviget, så alle kan se, hvad du eller I kan. Ofte ender langvarige projekter med en rapport, som bliver henkastet til arkivet eller glemt blandt andre i mappen på computeren. En eventfilm kan bruges istedet for eller som supplement til rapporten. Dette skaber en mere tilgængelig præsentation af eventet, som yderligere kan bruges til branding, marketing og fundraising.

  • Supplement til rapporten

  • Brug det til fundraising

  • Få foreviggjort dit event

Hvilke andre produkter kan vi tilbyde? Se her!