Præsentationsvideo

Case

I denne præsentationsvideo ses dansementorforløbet Flow & Shine fra Change Moves. Her præsenteres de mest væsentlige elementer ved forløbet, hvor både bevægelse, energi og fordybelse er centrale temaer. Dette skaber en medrivende og dragende fortælling om dans og bevægelse, og er samtidigt en præsentationsvideo af mentorforløbet til brug på sociale medier, på hjemmeside og til online markedsføring.

Vis dine evner og værdier frem med en præsentationsvideo

En præsentationsvideo handler i bund og grund om at give nuværende og potentielle kunder et indblik i din virksomhed eller i dit produkt eller ydelse. Derfor skal du selvfølgelig præsenteres fra din bedste vinkel og med det udtryk for matcher dit brand og din visuelle identitet.

Vi har ofte kunder, som selv har en klar vision med deres brand, hvor vi facilitere deres udtryk og skubber deres fortælling på rette vej. Men vi har også kunder, som leder efter et udtryk og har brug for en hjælpende hånd til at skabe netop dén visuelle identitet, som passer til deres virksomhed. Vi kan være behjælpelige med begge dele, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få en uforpligtende snak om, hvad film kan gøre for dit brand og dit visuelle udtryk.

  • Præsenter dig selv på den bedste måde

  • Skab indblik i dit produkt eller din ydelse

  • Giv dine kunder en oplevelse som de kan huske

Er du interesseret i en anden type produkt? Så se flere her!