VIS DE VÆRDIER, DER GØR DIN VIRKSOMHED UNIK.

Afspil filmen

Profilfilm

Din virksomhed bygger på en række historier og drivere. Med en profilfilm får du vist din virksomheds indre værdier og visioner gennem film.

Hos Sirius Hunde har ejeren Thor et helt specielt forhold til dem hans produkter laves til, nemlig hunde. I profilfilmen er den værdiskabende fortælling i centrum, hvilket giver et unikt indblik i butikken, ejeren og den særlige værdi, der ligger bagved butikken og produkterne. Vi mener, at det skaber en troværdighed for kunderne.

Profilfilmen har en særlig evne til at kommunikere værdi og skabe relationer til seerne, og derfor er det et effektivt redskab til at få nye kunder og fastholde eksisterende kunder.

Den værdifulde filmfortælling

Hvem køber jeg et produkt eller en service af? Det kan være et spørgsmål som mange gerne vil have besvaret, inden de bestemmer sig for et køb. Derfor kan en profilfilm være med til at fortælle om både personerne bag virksomheden, men samtidigt kommunikere værdien og motivationen bag. Det giver et kort og unikt indblik bag facaden, som skaber tryghed og viden til potentielle kunder.

Afspil filmen

Vis dig fra din bedste vinkel

En profilfilm stiller skarpt på din virksomhed eller dig som person. Gennem filmiske virkemidler skabes der en dragende og relatérbar fortælling, som giver indblik i dit brand.

I Raketfilm er vi begge uddannet antropologer, så vi elsker naturligvis at inkludere interviews i vores film. Vi mener, at et dybdegående og ærligt interview kan skabe rammen om en spændende og værdifuld profilfilm. Vi er eksperter i at kommunikere virkelighedsnært og sætter en ære i at forstå vores kunders værdier, visioner og mål. Det gør vi for at bedst muligt kunne matche de visuelle udtryk i profilfilmen med virksomhedens kerneværdier.

  • Giv dine kunder indblik i virksomheden

  • Brug filmen til online markedsføring

  • Skab en varig relation til dine kunder

Skal vi kontakte dig?