fbpx

Raketfilm handler om at forstå menneskers virkeligheder

Raketfilm har flere års erfaring med at hjælpe alt fra små nyopstartede virksomheder til store organisationer med at fortælle deres historier gennem fængende film om mennesker til mennesker. Ved hjælp af antropologiske teorier og metoder skaber vi filmindhold, der er udviklet ud fra en dybdegående forståelse af de mennesker filmene skal ramme.

Raketfilm logo ‘et i Raketfilm

Raketfilm bygger på Antropologien – derfor betyder A’et meget for os. Vi er to visuelle antropologer, der mener at film er det bedste medie til at fortælle menneskers og virksomheders historier på, så vi bevæges, flyttes og udfordres. Som antropologer er vi udstyret med en række værktøjer til at afkode sociale dynamikker og det giver os muligheden for at forstå hvilket indhold, der rammer hvem og hvordan.

Jens Sejer Østergaard

Anthropologist & Partner

Content Creation  Qualitative Research  Video Production

Christian Pauli Bro

Anthropologist & Partner

Online Marketing  Cinematography    Customer Insights

Vores fundament

Dine film vil altid være fra mennesker til mennesker. Vi mener, at det er helt afgørende, at man kender sine egne værdier og de virkeligheder ens målgruppe står i for at kunne skabe nærværende og relevant indhold. Video som medie henvender sig til mere end bare synssansen. Gode videoer rammer os fra øjnene og ørerne og ind til maven og hjertet. Derfor er det vigtigt, at en film trykker på de rigtige menneskelige knapper for at have indvirkning. Hvis man forstår sin målgruppe, så kommer man skridtet nærmere bæredygtigt og vedkommende indhold.