Raketfilm handler om at forstå menneskers virkeligheder.

Raketfilm har flere års erfaring med at hjælpe alt fra små nyopstartede virksomheder til store organisationer med at fortælle deres historier gennem fængende film om mennesker til mennesker. Ved hjælp af antropologiske teorier og metoder skaber vi filmindhold, der er udviklet ud fra en dybdegående forståelse af de mennesker filmenene skal ramme.

Os

Vi er to visuelle antropologer, der mener at film er det bedste medie til at fortælle menneskers og virksomheders historier på, så vi bevæges, flyttes og udfordres. Som antropologer er vi udstyret med en række værktøjer til at afkode sociale dynamikker og det giver os muligheden for at forstå hvilket indhold, der rammer hvem og hvordan.

Jens Sejer Østergaard

Anthropologist & Partner

Content Creation  Qualitative Research  Video Production

Christian Pauli Bro

Anthropologist & Partner

Online Marketing  Cinematography    Customer Insights

Vores fundament

Dine film vil altid være fra mennesker til mennesker. Med det afsæt handler det for os om at komme helt tæt på både afsenderen så vel som modtageren af det filmindhold, der skal produceres. Vi mener, at det er helt afgørende, at man kender sine egne værdier og de virkeligheder ens målgruppe står i for at kunne skabe nærværende og relevant indhold. Selvom video ofte ses som et medie, der henvender sig til synssansen, så ved vi alle, at video kan gøre meget mere ved os mennesker. Når man ser de helt rigtige billeder af friskplukkede jordbær kan man nærmest smage dem og nogle af os vil blive taget helt tilbage til barndommen. Gode videoer rammer os helt fra øjnene og ørerne og ind til maven og hjertet. Derfor er det vigtigt, at en film trykker på de helt rigtige menneskelige knapper for at have impact. Hvis man forstår sin målgruppes hjerter, så kommer man skridtet nærmere bæredygtigt og vedkommende indhold.

Vi vil gerne høre fra dig.